Despre noi

Reinventăm Conceptul de Lux

Complexul Mamaia White Tower îți pune la dispoziție apartamente cu una, două și trei camere pe plaja din Mamaia. Proiectat pentru ca tu să petreci vacanța perfectă la mare, White Tower Mamaia îți oferă confort maxim și dotări complete.

Echilibru deplin pentru corp și suflet ​

În centrul nostru de Wellness & Spa îți vom oferi momente de răsfăț în energizarea trupului, a minții și în redescoperirea echilibrului interior. Delectează-te simțurile cu o varietate de tratamente: piscină încălzită, jacuzzi, saună umedă, saună uscată și dușuri emoționale. *Se aplică taxe suplimentare.

Evaluare ridicată

Datorită facilităților premium și dotărilor de lux pe care le punem la dispoziție, White Tower Mamaia este inclus în clasa hotelurilor de 4 stele.

Anulare gratuită

Dacă apare o schimbare în planuri, White Tower îți oferă posibilitatea de a amâna sau a anula rezervarea gratuit cu minim 14 zile înainte. Dacă se depășește termenul stabilit, se aplică costuri suplimentare.

Ore liniștite

Confortul garantat de complexul White Tower este sporit atât prin orele de liniște de la 22:00 la 07:00, cât și prin protecția fonică de 4 stele, ce îți vor asigura un somn odihnitor sau o seară liniștită în care să te bucuri de facilitățile complexului.

Spa&Wellness

În centrul nostru de Wellness & Spa îți vom oferi momente de răsfăț în energizarea trupului, a minții și în redescoperirea echilibrului interior. Fie că alegi piscina interioară, dușurile emoționale sau un masaj profesional, totul este pregătit pentru a te bucura de o vacanță fără cusur. *Se aplică taxe suplimentare.

Cele mai bune locații

Situat în primul rând la Marea Neagră, complexul White Tower dispune de plaja privată și acces la magazine și alte facilități necesare, reprezentând soluția ideală pentru iubitorii de confort și intimitate.

Oferte speciale

Cu o priveliște splendidă asupra Mării Negre, alături de toate facilitățile premium ale unui hotel de 4 stele, White Tower îți garantează o experiență de lux completă prin oferte personalizate în fiecare sezon.

Timp liber în Mamaia?

White Tower Mamaia este situat în primă linie la malul mării, în zona de nord a stațiunii Mamaia, în apropierea celor mai populare locații unde vă puteți bucura de o vacanță memorabilă: restaurante, terase, baruri, cluburi, pizzerii și magazine.

"Servicii excelente"

Super hotel, cu investiții de calitate superioară, cu servicii excelente, personal profesionist. Dotat cu parcare proprie, Spa, restaurant, plajă cu șezlonguri și umbrele, Wi-Fi gratuit, lift exterior. Felicitări!

Constantin Butnariu

"Personal mereu cu zâmbetul pe buze"

O locație superbă din toate punctele de vedere! Recomand bucătăria. Camerele spațioase și curate. Personal calificat și mereu cu zâmbetul pe buze.

Cătălin Constantin Iorga

"Pur și simplu de 4*"

Servire ireproșabilă, personal prietenos și profesionist, mâncare gustoasă. Priveliște superbă de pe o terasă elegantă și confortabilă. Pur și simplu de 4* Recomand !

Gabriela Simbotin