Activități Locale

Viața la Malul Mării Negre

Soarele și marea te aduc aici, dar cum îți mai poți petrece timpul în Mamaia?

Uneori vrei să alternezi zilele de plajă cu activități mai dinamice, pentru a descoperi locația în care îți petreci sejurul, sau vremea nu este cea mai potrivită pentru a te bucura de soarele verii. Pentru astfel de momente, Stațiunea Mamaia oferă puncte de atracție turistică dintre cele mai diverse pentru a-ți asigura o experiență memorabilă, indiferent de vârstă sau pasiuni.

Cazino Constanța

Emblema orașului de peste 130 de ani, Cazinoul reprezintă principala atracție turistică pentru vizitatorii orașului Constanța. Localizat pe bulevardul Regina Elisabeta, această construcție în stil Art Nouveau este unul din locurile ce nu trebuie ratate.

Aqua Magic

Aqua Magic dispune de atracții atât pentru adulți (piscine, jacuzzi, baruri, tobogane) cât și pentru copii (piscine de mică adâncime sau tobogane multiple). Vă puteți bucura de varii dotări, precum, baruri, spații de luat masa și cutii seif pentru obiectele de valoare.

Cluburi

Recunoscută pentru varietatea de cluburi luxuriante cu diferite tematici, Mamaia este stațiunea care nu doarme, fiind principala atracție turistică pentru persoanele ce vor să se relaxeze alături de prieteni, atât pe parcursul zilei, cât și pe timpul nopții.

Luna Park

Plin de jocuri și lumini colorate, Luna Park din Satul de Vacanță pune la dispoziția turiștilor dornici de distracție o multitudine de instalații atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Acvariul Constanța

O atracție turistică pentru toate vârstele, primul acvariu din România este unic prin arhitectura clădirii ce îl găzduiește și prin diversitatea de faună și floră expusă. Astfel, Acvariul este un punct turistic de vizitat în zilele liniștite în care vremea nu este potrivită pentru plajă, ce va aduce un plus de culoare sejurului tău.

Sporturi Nautice

Pasionații de sporturi acvatice se pot bucura de un sejur plin de aventură datorită celor patru baze de agrement de pe malul lacului Siutghiol. În plus, pentru cei ce preferă un plus de adrenalină și iubesc provocările mării, există patru baze dedicate sporturilor nautice precum ski nautic, caiac-canoe, plimbări cu skijetul sau yachting.

a

Restaurante

Restaurantele luxoase regăsite atât în stațiune, cât și în Constanța vor satisface gusturile tuturor pasionaților de mâncare gourmet. Astfel, experiența în acest punct important din litoralul românesc este completată de servicii premium și în domeniul culinar.

Muzeul de Artă

Acest punct turistic este o destinație perfectă pentru iubitorii de artă, unde vor regăsi lucrări ale artiștilor plastici precum Ștefan Luchian, Nicolae Tonitza, Nicolae Grigorescu sau Theodor Pallady. Te invităm să descoperi comorile culturale dobrogene redate prin ochii unor artiști recunoscuți la nivel internațional.

Telegondola

Un obiectiv la fel de impresionant pe timpul zilei cât și pe timpul nopții, telegondola Mamaia este unul dintre cele mai vizitate atracții turistice de la malul mării. Cu o înălțime de până la 50 de metri, puteți admira frumusețea mării sau să observați atmosfera vibrantă și plină de viață a stațiunii la căderea soarelui.